DOEL

Gita Callaerts vaart te Lier onder de vlag van C+architecten. De + dekt de lading, want de architecte biedt je een all-in-one bouwservice. Gita Callaerts van cplusarchitecten tekent voor een no-nonsense architectuur met een esthetische meerwaarde. Steeds vindt ze vernieuwende oplossingen om aan de steeds strenger wordende normen heden ten dage te voldoen. Dit resulteert in projecten waar je als klant gelukkig van wordt.

FILISOFIE

Gita combineert expertise, knowhow en een creatief oplossingsgerichte aanpak om te komen tot een homogeen concept waar lijn in zit. En die lijn trekt ze consequent door van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Deskundig maatwerk met een plus.

Samen sterk is het devies van Gita. Met een solied bouwteam dat eenzelfde doel voor ogen heeft, loopt alles van een leien dakje. Zoveel is duidelijk: als de opdrachtgever, ingenieur, aannemer, architect en andere specialisten de koppen bijeen steken aan de vergadertafel, dan werkt dat des te productiever.

STRATEGIE

Met de vooropgestelde wensen en een budgetindicatie komt Gita tot een ontwerp conform de heersende normen en wetgeving. Bij voorkeur wordt Gita Callaerts van a tot z betrokken bij het laten uitkomen van je woondromen. Zo kan ze timing, kostenplaatje en planning bewaken en tekenen voor een zo efficiënt mogelijk verloop van de werken.

Echte sleutelwoorden bij cplusarchitecten: zorgen voor een ‘open communicatie’ tussen alle betrokken partijen. Want eenduidige sluitende afspraken garanderen een gefinetunede realisatie.

De vrouw achter de architecte

Gita is sportief, reist graag en houdt van lezen, kunst en familiale gezelligheid. Inmiddels is ze mama van twee dochters. Als kind wist ze al dat ze later architect wou worden. Voor ze begon te bouwen aan haar professionele toekomst belandde ze voor haar hogere studies aan het toenmalige Henry van de Velde instituut. Naast een Master in de architectuur behaalde Gita Callaerts een Master in monumenten- en landschapszorg. Zowel esthetisch als vaktechnisch haalt Gita’s architectuur een uitmuntend niveau. Pareltjes van originaliteit en praktisch vernuft zijn het, haar bouwkundige creaties.

Haar werk doorgelicht

Gita zet met cplusarchitecten een strakke cocon neer, maar altijd ontpopt een realisatie van haar hand zich tot een knus nest. Het geheel blinkt uit in soberheid èn charmeert je tegelijk met een sterke speelse uitstraling.
Telkens past zo’n huis de bewoners als een outfit virtuoos van snit.

Werkproces C+

1.Afspraak & Overeenstemming

Na een eerste vrijblijvende afspraak wordt een offerte op maat opgemaakt. Na goedkeuring wordt een overeenkomst opgesteld en kunnen we van start gaan!

2.Idee & Schets

Aan de hand van de voorgelegde ideeën en eisen worden enkele varianten opgemaakt. Na besprekingen wordt een definitief voorontwerp uitgewerkt.

3.Uitvoeringsplannen

De bouwaanvraag wordt ingediend na goedkeuring van het voorontwerp en de prijsraming. De uitvoeringsplannen kunnen nu opgemaakt worden.

4.Aanbesteding

De uitvoeringsplannen vormen de basis voor de aanbesteding. Aanbestedingen worden opgemaakt voor de verschillende onderdelen van het bouwproces.

5.Bouwen

Na de aanbesteding kunnen de werken aanvangen. Tijdens de werffase zijn duidelijke communicatie, planning en onderling overleg belangrijke onderdelen.

6.Oplevering & nazorg

Het project wordt na de voorlopige oplevering aan de zorgen van de opdrachtgever over gelaten. Elk project wordt steeds met de nodige nazorg afgerond.